Afval Tips

Met deze tips val je zo af!

Heb je altijd willen afvallen, dan kan dat met deze tips hieronder!

Tip 1: Vermijd veel calorieën
Elke keer wanneer je iets eet met veel calorieën, kan het zo zijn dat je veel calorieën naar binnen hebt verwerkt, zonder dat je het in de gaten hebt. Meestal zorgen dit soort voedingsmiddelen dan er ook voor dat je weer snel trek krijgt in meer eten.
Dat zijn meestal voedingsmiddelen zoals chips, koekjes of andere ongezonde etenswaren. Dus probeer dit soort voedingsmiddelen te vermijden.

Tip 2: Veel drinken
Probeer minimaal 2 liter per dag te drinken en als je veel sport, neem dan meer dan 2 liter water. Want als je veel water drinkt, verbrand je 0,5 tot 2kg lichaamsgewicht. Want als je niet veel drinkt, gebruikt je lichaam overige vetten als vocht.

Tip 3: Kip of vis  in verband vlees
Probeer varkens en rundvlees te vervangen door kip of vis want kip is mager vlees en zal dus helpen bij het afvallen.

Tip 4: Veel groente eten
Het is belangrijk om veel groente te eten, want in groente zit vocht en vezels, waardoor je sneller vol raakt  en zorgt ervoor dat je helder nadenkt en meer gemotiveerd raakt om gezonder te eten.

Tip 5: Eet thuis
Als laatste tip probeer zo veel mogelijk thuis te eten. Buiten krijg je namelijk eerder de neiging om naar de Mac Donalds of KFC te gaan, waardoor je ongezond gaat eten.