Ga naar physicum.nl/ voor een fitter en energieker leven!

PhysicumBen jij  op zoek naar een personal trainer of fysiotherapie? Dan ben je aan het juiste adres bij physicum.nl/. Zij bieden een zeer efficiënte manier van fysiotherapie maar ook een doelgerichte personal training. Hiermee zal je zeker jouw doelen bereiken!

Personal training bij physicum.nl/

De personal trainer van Physicum helpt jou het lichaam te krijgen dat jij altijd al gewild hebt. Eerst zal de personal trainer een uitgebreide intake/screening doen waarna hij vervolgens gericht met je aan de slag gaat. Jouw personal trainer zal je leefgewoonten aanpassen maar ook een op maat gemaakt trainingsschema maken waardoor je na 3 maanden aantoonbaar fitter en energieker in het leven staat. Zij bieden echt personal training aan, zij zijn dus geen sportschool. Je traint bij hen dus altijd onder begeleiding van jouw personal coach.

Fysiotherapie bij physicum.nl/

De technieken waarmee zij werken tijdens fysiotherapie, zijn anders dan waarmee in de reguliere fysiotherapie wordt gewerkt. Tijdens de behandeling combineren ze technieken uit verschillende behandelmethoden, met name de technieken van Mylogenics en Neurokinetic Therapy. Met deze technieken zijn zij binnen een uur in staat om de daadwerkelijke oorzaak van de klachten te vinden. Waar de pijn zich uit is namelijk lang niet altijd de oorzaak van de klacht. Daarnaast kunnen ze er tijdens de eerste behandeling vaak al voor zorgen dat het lichaam beter functioneert. Veel klachten kunnen zij blijvend verhelpen binnen 4 tot 8 behandelingen.

physicum.nl/ is daarom een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *