Meer informatie ga naar de website

      Geen reacties op Meer informatie ga naar de website

Ik was opzoek naar een goede sportschool bij mij in de buurt waarbij ik meer informatie vond doormiddel van naar de website te gaan onder een Facebook post. Het is een sportschool waar je optimale hulp krijgt in het opstellen van een voedingsschema en het behalen van je eigen doelen. Het is een sportschool voor jong en oud met een erg goede kwaliteit. De apparatuur is super modern.

Gezellige sporthal

In de sportzaal is het erg gezellig en je hebt vanaf de binnenkomst als een erg warm en welkom gevoel. Ik vond het belangrijk dat de sportschool in de buurt zou zijn en dat er goede reviews waren op internet. Deze reviews vond ik doormiddel van naar de website te gaan onder de Facebook post die ik voorbij zag komen. Je hebt ook een goede personal trainer die je helpt om jezelf door te zetten om je eigen doelen te behalen in een korte tijd.

Resultaten

Ik sport hier samen met een vriend van mij. We zijn na een periode van twee maanden al erg veel afgevallen. We hebben onze doelen al bijna behaald door het goede voedingsschema. We kunnen allebei nog steeds erg lekker en gevarieerd eten naast het sporten. Al met al zijn we allebei erg tevreden over de sportschoolnaar de website hier bij ons in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *