Nauticashop heeft alles voor de watersport!

Heeft u producten en onderdelen nodig voor de watersport? Dan bent u bij Nauticashop aan het juiste adres! Nauticashop verkoopt veel verschillende producten voor de watersport en heeft u alle producten op één website besteld. U hoeft dan niet meer via allerlei verschillende websites te bestellen en heeft u alles op één website. Dit scheelt een hoop tijd!Nauticashop

Nauticashop verkoopt producten zoals ankers en aanleg producten, dekbeslag, water- en tanksystemen, boordverlichting en elektra, navigatie, vlaggen maar ook touwen, gereedschap en kleding. Zoals u ziet, heeft u alles bij de hand op de webshop van Nauticashop.

Veilig betalen en verzenden

Wanneer u besluit om een product of producten te bestellen bij Nauticashop, dan bent u zeker dat uw bestelling veilig betaald kan worden verzonden. Bij Nauticashop betaald u veilig met iDEAL, Paypal of bankoverschrijving. Bij alle zendingen die zij versturen krijgt u een track & trace code zodat u uw zending makkelijk kunt volgen.

Verzenden doet Nauticashop altijd via PostNL.

Retourneren

Uiteraard probeert Nauticashop u de beste service te geven met de beste producten maar is iets toch niet naar wens dan heeft u recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na aankoop waarin u zich kunt bedenken en de mogelijkheid hebt om uw product te retourneren.

Contact

Nauticashop is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Buiten deze uren hebben zij ook een standby nummer voor alle spoed vragen. Nauticashop zal er altijd voor zorgen dat uw vragen vlot en snel beantwoord worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *