Meer informatie over Physicum? Ga dan naar de website

Logo Physicum

Meer informatie over Physicum? Ga dan naar de website. Hier vindt u veel informatie over dit bedrijf. Het personeel bij dit bedrijf is heel erg vriendelijk. Ze helpen u goed bij het zoeken van de juiste oplossing voor u. U kunt meerdere diensten kiezen binnen dit bedrijf. Wij bieden u fysiotherapie en personal training. Onze personal trainer hebben veel verstand van spieren, voeding, blessures, oefeningen, conditie verbeteren, krachttraining en afvallen. Zo kunt u voor alles bij dit bedrijf terecht. U kunt ook alles vragen aan de personal trainers ze helpen u goed en zullen direct een antwoord geven waar u wat aan hebt. De fysiotherapeut bij ons is ook professioneel. De fysiotherapeut kan u helpen met revalideren of met blessures weg halen. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest. 

MIjn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg goed. Ik ben voor een poosje terug hier geweest omdat ik klachten aan mijn enkel banden had. Ik werd leuk en vriendelijk ontvangen en voelde me best fijn bij de omgeving. Ik heb toen een poosje tape op mijn enkel gehad om mijn enkel in de juiste stand te houden en dit heeft mij heel erg geholpen. Dit bedrijf raad ik daarom ook zeker aan bij andere mensen die fysiotherapie willen. Het is echt een top bedrijf!

Website Banner Personal Training

Contact

Wilt u dit nou ook? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, door langs te komen, door te mailen of door een kijkje op onze website te doen.